Meniu saptamanal

Meniu saptamanal:

Luni

Trezire: Apa Aura’A cu lamaie si nectar din flori de cocos Bio
O lingurita de ulei de floarea soarelui   presat la rece BIO
O lingurita de polen crud
Mic dejun -bufet suedez
-legume tip salata /pasta de fasole boabe /oua fierte moi /paine deshidrata  din sfecla, seminte de floarea soarelui si morcov/biscuiti din hrisca fara gluten si fara zahar/miere/gem de capsuni/unt/pastrama naturala
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
– Gustare: banana, smoothie cu pulberi verzi
-Pranz-bufet suedez
-supa crema de broccoli cu crutoane
-muschi de vita cu sos de piper /orez multicolor /salata de varza proaspata sau salata verde
Gustare:prajitura cu mere la cuptor, suc de fructe stoarse cu pudra de Calciu din corali Bio
Cina -bufet suedez
-peste in crusta de sare cu cartofi natur cu unt si patrunjel
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert: tarta cu visine


Marti

Trezire: Apa cu continut scazut de deuteriu cu lime si miere de floarea soarelui  (Bio)
O lingurita de miere poliflora , polen si propolis
O lingurita de ulei de canepa  presat la rece BIO
Mic dejun -bufet suedez
-omleta taraneasca , salata de ardei copti cu branza feta ,ceai din flori de soc –tei-menta, dulceata de cirese amare,iaurt cu cereale si pudra verde de alga afa
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:mere copate cu scortisoara si rom
Pranz-bufet suedez
-supa crema de fasole verde cu crutoane din paine integrala
-salata de rucola ,branza parmigiano ,ulei de masline si baby spanac
-friptura cu rozmarin la cuptor
Gustare:tort de mere
Cina-bufet suedez
-supa de rosii
-cartofi dulci la cuptor
-snitel din dovleac /snitel din piept de curcan /salata de sezon
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:budinca de orez cu dulceata de afine si pudra de Acerola Bio


Miercuri

Trezire: Apa enzimatica cu busuioc  si sirop de curmale(indulcitor natural Bio )
O lingurita de ulei de in  presat la rece BIO
O lingurita de miere Manuka factor +200
Mic dejun -bufet suedez
-ovaz cu banane si lapte de migdale,pasta de dovleac ,ardel umplut cu branza si marar,snitel de soia,budinca de chia si pudra de Ginseng Bio
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:inghetata de casa
Pranz-bufet suedez
-conopida cu sos gorgonzola
-arostto (friptura la cuptor reteta italiana)
Gustare:ananas caramelizat cu jeleu de menta cu pudra de Canepa
Cina-bufet suedez
-musaca de cartofi
-supa de gaina cu taietei de casa
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:crema de zahar ars


Joi

Trezire: Apa cu continut scazut de deuteriu cu lamaie,tulpini de apio si lucuma(indulcitor natural Bio)
Laptisor de matca
O lingurita de ulei de nuca presat la rece BIO
Mic dejun -bufet suedez
-salata de vinete,morcov julienne la wok,ou in apa cu seminte de dovleac ,salata cu rucola ,rosii cherry si naut ,pudra de maca cu iaurt
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:baton organic cu fructe si pulbere de Chlorella BIO
Pranz-bufet suedez
-tocanita de ardei copti ,vinete si legume de sezon
-branza cu smantana si mamaliga
Gustare:lapte de orez cu pudra Curcuma si miere ecologica, pandispan
Cina-bufet suedez
– cartofi la cuptor cu sos de branzeturi
-tarta cu ton la cuptor
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:tiramisu


Vineri

Trezire: Apa Aura*A lamaie,patrunjel si xylitol (indulcitor natural Bio)
O lingurita de miere salcam , polen si propolis
O lingurita de ulei rapita presat la rece BIO
Mic dejun -bufet suedez
-pasta de fasole verde ,platou traditional romanesc cu produse naturale facute in casa(sunca afumata,cas,muschi file,ceapa rosie,carnati traditionali,toba ,caltabos,pate),pudra de brahmi BIO cu mar ras
Nota:acest meniu se va servi o data pe luna doar in sezonul rece (decembrie,ianuarie,februarie)
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:lapte de canepa cu cornulet umplut cu fructe de padure facut la cuptor
Pranz-bufet suedez
-ciorba de perisoare
-ciuperci (hribi ) la cuptor cu spanac
Gustare:lapte de canepa cu cornulet cu fructe de padure facut la cuptor ,pulbere de iarba de grau cu iaurt de migdale
Cina-bufet suedez
-sfecla rosie la cuptor cu nuci si branza feta de capra
-gulas unguresc (produs traditional unguresc)
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:clatite cu branza dulce si smantana la cuptor


Sambata

Trezire: Apa cu continut scazut de deuteriu cu lamaie,portocale ,grefruit si sirop de artar
Laptisor de matca
O lingurita de ulei de masline presat la rece BIO
Mic dejun -bufet suedez
-pateu de ardei copt cu ciuperci la tigaie,omleta cu sparanghel,masline,salata de gulii,ulei de masline si otet balsamic,pudra de spirulina BIO cu suc portocala
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:salata de fructe cu frisca naturala,vitamina C pulbere BIO cu budinca de orez si para
Pranz-bufet suedez
-vinete umplute cu branza feta la cuptor
-friptura la tava si salta verde
Gustare:pasta de avocado,usturoi,ulei,piper si rondele de orez expandat,pudra de orz verde BIO cu budinca de quinoa
Cina-bufet suedez
-peste la cuptor in crusta de caju
-orez basmati
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:placinte cu branza dulce si marar


Duminica

Trezire: Apa Aur*A cu lamaie,pepene galben si sirop de agave
O lingurita ulei de dovleac presat la rece
O lingurita de miere Manuka factor +200
Mic dejun -bufet suedez
-pateu de somon,bacon cu oua,salata de sfecla rosie,paine cu rosii si busuioc,pudra moringa BIO cu pasta de prune
La discretie: ceai, cafea, fructe, limonada
Gustare:
-smoothie cu banana , fructe de padure si pudra de kale BIO
Pranz-bufet suedez
-legume la cuptor servite cu salata de castraveti si sos din caju cu marar
-sarmalute cu mamaliga /smantana
Gustare:
Cina –bufet suedez
-supa de morcov cu ghimbir
-piure de cartofi dulci cu sparanghel si salata de sfecla
-1 pahar de vin natural de casa
-apa
-desert:clatite cu dulceata de capsuni/cirese amare/magiun de prune

Meniul saptamanal presentat mai sus este doar un model